Emaus uddevalla

emaus uddevalla

Emaus är en gård i lantlig idyll och ett trevligt utflyktsmål för hela familjen! Hit är du välkommen året om och alla aktiviteter är gratis. Lär känna djuren, gungar pärongunga, lek och busa! Emaus var från början ett av tre torp under Bodele, (Övre Bodele eller Hungerhult). Torpet finns med på Kempenskjölds karta från köpte rådman Pehr Schauw ängen på Hungerhult, ändrades namnet till Emaus och hänger samman med den pietistiska väckelserörelsen, som drog genom landet vid denna. Emaus lantgård är en lantlig idyll och ett trevligt utflyktsmål för hela familjen. På Emaus träffar du fritidsledare och djur: hästar, getter, katter, kaniner, tuppar och hönor. Det finns också en lekplats för de minsta barnen och en uppskattad gunga i form av ett stort päron. Området bjuder in till promenader, lek och picknick. emaus uddevalla

Emaus uddevalla - Unibet

Vissa dagar kan vi ha mer personal i ponnyridningen. Läs mer om att elda utomhus och om eventuella eldningsförbud på räddningstjänstens webbsida mittbohuslan. Passar bäst för barn i åldern Eller fyll i varifrån du reser och hitta familjenöjen och boende längs vägen. Där har jag njutit sedan sedan med mina barn och nu med mina barnbarn. Andra familjer vill veta vad du tyckte!

Emaus uddevalla Video

Vid Emaus i Uddevalla ‎3 ‎april ‎2015 kl 10 33 Fin lekpark och många picnic-bord. TripAdvisor LLC ansvarar inte för innehållet på externa webbplatser. Listor är en oas för barnfamiljer, förskolor och andra som vill möta peter och draken. Kapellevägen 67Uddevalla 44, Sverige. Omdömet skrevs december bedroom Logga in eller svara på följande fråga:

Share your thoughts

0 Replies to “Emaus uddevalla”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *