Grilla halloumi

grilla halloumi

Idag grillade vi en underbar ost: Halloumi! En gourmet kock lärde mig att många tillagar osten fel. Själv har jag i alla mina dagar skurit osten på mitten. Lägg en halloumi på grillen - funkar både för dig som gillar att grilla vegetariskt och för dig som vill ha din ost som tillbehör till kött eller fisk. Till sommaren är det extra gott med grillad halloumiost. Den salta smaken tillsammans med den gnissliga konsistensen piffar till salladen. Osten är perfekt att grilla då den inte smälter. Ett tips är att balansera sältan med torkad eller färsk frukt. grilla halloumi

Grilla halloumi - comes with

Det är praktiskt att rosta grönsaker i ugn för att sen servera dem med skivor nygrillad ­halloumi och en salsa på ­persilja och citron. Spaghetti med ugnsrostade körsbärstomater Spaghetti con Pomodorini al forno. Parmesanpaj med bladspenat och körsbärstomater Den godaste ostpajen görs med parmesan. Vi vill att du ska inspireras och upptäcka den goda och nyttiga maten från Italien och Medelhavsländerna. Med dessa egenskaper har grillad halloumi blivit mycket populär i västvärlden under de senaste åren och du hittar många kända kockar som använder det i sina recept, inklusive Jamie Oliver och Gordon Ramsey. Det smarta halloumi-tricket går ut på att du inte skär halloumin i bitar!

Grilla halloumi - resten

Så grillar du skaldjur med bäst resultat 10 min Spela upp avsnitt. Kantareller som aldrig förr 0 30 min. Han fick hjälp av motorklubben Daca. Zeta är ett av Sveriges mest älskade företag. Saffranskaka eller saffransrutor med krämig dubbelfyllning. Mezze Maniche med getost och tomater Toppa en riktigt god pasta med getost och söta tomater.

Share your thoughts

0 Replies to “Grilla halloumi”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *