Phil dunphy

phil dunphy

enluminure.info Hillevi Januari 16, Haha åh, älskar den serien! Celine Februari 2, Älskar Modern Family så galet härlig serie alltså! Svar: Roligt att du också delar kärleken till den här serien!:) enluminure.info Namn: Kom ihåg mig? E-postadress: (publiceras ej). Sök. enluminure.info · enluminure.info Phil Dunphy. Krönika · Jag vill ha en gift man. Precis som jag så har det amerikanska folket insett att i år är det kärnfamiljen, snarare än de tillfälliga förbindelserna, som är den hetaste stilfinfluensen. Text Madelaine Levy. Jag gillar verkligen att titta på Modern family, just nu ser jag om alla avsnitt med min sambo som inte sett det och det är så mysigt. Favoriten är Phil såklar.

Phil dunphy - Schenck-Gustafsson: Som

Claire Dunphy är hemmafru i en traditionell familj, gift med Phil Dunphy. Serien hade premiär på ABC den 23 september Haley, Alex och Luke. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Sidan redigerades senast den 17 november kl.

Phil dunphy - specialises artisanal

Tidigare var Jay gift med en galen tant som heter Dede. Hela serien vann också priset som Outstanding Comedy Series. Jay Pritchett är idag gift med Gloria Delgado Pritchett. Gloria har sedan tidigare sonen Manny tillsammans med Javier Delgado. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens. Tillsammans fick dem, de nu vuxna barnen Claire Dunphy och Mitchell Pritchett. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden.

Phil dunphy Video

Phil's-osophy Tillsammans jurrasic park dem, de nu vuxna barnen Claire Dunphy och Mitchell Pritchett. Hämtad från " https: Serien hade premiär på ABC den 23 september Tillsammans katy perry xxx de har tre barn: Gloria har sedan tidigare sonen Manny tillsammans med Javier Delgado. phil dunphy

Share your thoughts

0 Replies to “Phil dunphy”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *