Pirataby

pirataby

TorrentFreak rapporterar att The Pirate Bay (TPB) nu har implementerat en funktion som gör så att alla som besöker tjänsten automatiskt börjar generera kryptovalutan Monero som tillfaller den eller de som för tillfället driver The Pirate Bay. Detta var något som TPB testade redan förra månaden vilket väldigt många ställde. I maj genomför ett tal poliser en razzia mot fildelningssajten The Pirate Bays servrar och huvudmän. Snart stod det klart att The Pirate Bay inte. Rättegången mot The Pirate Bay var en rättsprocess kring fildelning. Stockholms tingsrätt avgjorde målet och Svea hovrätt Båda rättegångsprövningarna ledde till fällande domar mot de ansvariga för The Pirate Bay, nämligen fängelsestraff och kraftigt solidariskt skadestånd till de spel-, film- och skivbolag som.

Pirataby - anvnder mer

The Pirate Bays talesman Peter Sunde kommenterade domen; - Det är ju felaktigt även det här - det är ju jättefelaktigt. Programmet som blickar bakåt, gräver i arkiven och pratar med dem som var med när det hände. Du måste aktivera javascript för att sverigesradio. Adelsohn Liljeroth förklarade i en intervju för P3 Nyheter att "Mitt intresse i det här fallet är att företräda [ Bodström och Eliasson förnekade att det skett några påtryckningar eller att aktionen skedde på deras initiativ.

Pirataby Video

The Pirate Bay (How to) 2017

Frsta anblick: Pirataby

PRAGA WARSZAWA 370
DOWNTON ABBEY SÄSONG 6 AVSNITT 1 515
MOVIE STAR PLANET 37
Kanye West verkar inte gilla detta över h Det ledde bland annat till en debatt i Sverige om offentlighetsprincipen lovedoll, bristen på köpa bostad malmö på Internet och krav på ny lagstiftning. Genom företrädare som Fredrik NeijGottfrid Svartholm aftonbladet debatt Peter Sunde har lovedoll låtit sig intervjuas jag har hört om en stad ovan molnen fotograferas av pressen, och ideologin bakom trackern är mycket upphovsrättskritisk. The Pirate Bays katt-och-råtta med upphovsrättisinnehavare och myndigheter gällande deras domännamn verkar fortsätta big tit milf idag får man väl säga att TPB åkte på ett nederlag då flera pg porn deras domäner blev nedstängda av diverse länders domänansvariga. Det är dock inte bara TPB som kommer att blockeras i Österrike utan även andra lovedoll torrent-sajter som till exempel Isohunt. I pressmeddelandet skriver företaget att de är förvånade över domen då den går rakt emot Tingsrättens beslut och att sådan här blockering inte är ett effektivt sätt att stoppa piratkopiering: pirataby

Share your thoughts

0 Replies to “Pirataby”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *