Självplock jordgubbar

självplock jordgubbar

Frukt och grönt. Vi säljer frukt, bär, grönsaker och konsthantverk. Många sorters äpplen, päron och plommon, samt Vätö Självplock. Frukt och grönt. På självplock har vi jordgubbar, svarta vinbär och hallon vartefter de mognar. Till försäljning Stavhäll Trädgård. Frukt och grönt. Odling o försäljning av tomater, gurka. De sista bären har torkat bort och vi stänger nu för säsongen. Vi vill tacka våra kunder för i år och hoppas på återseende Vi tillönskar alla en fortsatt trevlig sommar! De öppettider som Google presenterar i Google Sök/Maps stämmer inte. Vi har försökt att rätta dem, men utan framgång. Vi tar inget ansvar för den. Västansjö bär och potatis. Vår verksamhet. En och en halv mil söder om Borlänge ligger Västansjö Bär och Potatis. Här finns gårdens egen potatis till försäljning. I juli hittar du även nyskördade jordgubbar av flera olika sorter, och det erbjuds även möjlighet till självplockning.

Självplock jordgubbar - cee'd Line

Lundby Jordgubbar Säljer jordgubbar Självplockning, öppet må-fre 8. Alla får vara med och plocka och äta efter egen förmåga. Se hemsida Ingelstorps Mossaväg 84—22, Glemmingebro www. Smakrika, glänsande, mörkrödabär med enastående smak. Frukt och grönt Vi erbjuder självplock av majs och solrosor. Ring för information Östra Rödupp , Överkalix 82 26 www. Frukt och grönt Självplock av jordgubbar, majs och annat smått och gott.

Självplock jordgubbar Video

Morotstjuven Källunge Burswww. Solby Gård pensionärsskatt procent ett aktivt jordbruk som ligger beläget horoskop vattuman Vallby socken i Södermanland inbäddat i et Pl blindinbella, 91 Hässleholm Besök kvistalanga. Inget problem, mot en mindre ersättning ordnar vi askar och låda åt er. Mån—fre kl 10—18, lör—sön kl 10—13 Ekenäsvägen 34, Höör 45 www. Frukt och grönt Självplock av jordgubbar, majs och annat smått och gott. Storå Bär o Grönsaker Säljer jordgubbar, hallon, vinbär och krusbär. självplock jordgubbar

Share your thoughts

0 Replies to “Självplock jordgubbar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *